ΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ;

Για όλους εμάς που ξεκινάμε έρευνα, ενημερώνω ότι στον ένατο τόμο της Παράβασις ανάμεσα στις μελέτες και στα άρθρα, υπάρχει μία Σύντομη Αναλυτική Βιβλιογραφία του Ελληνικού Θεάτρου Σκιών (1977-2007) – Με συμπληρώσεις για τα προηγούμενα έτη. Έρευνα του κ. Βάλτερ Πούχνερ

Advertisements

One thought on “ΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ;”

  1. Παρασκευή, πολύ καλά έκανες που μας θύμισες αυτή την πληροφορία! Εδώ είναι και ο σύνδεσμος: http://www.theatre.uoa.gr/fileadmin/theatre.uoa.gr/uploads/PARAVASIS/Tomos_9__Parabasis.pdf Και τί ωραία που θα ήταν να την είχαμε και ψηφιακή! Γιατί η Παράβασις έγινε ηλεκτρονική από τον τόμο 11 (που είναι εδώ: http://www.theatre.uoa.gr/fileadmin/theatre.uoa.gr/uploads/PARAVASIS/PARABASIS_11.pdf).

    Επίτρεψέ μου να σου θυμίσω ότι οι τίτλοι των αναρτήσεων γράφονται με κεφαλαία πάντοτε γιατί έτσι είναι σχεδιασμένο το συγκεκριμένο ιστολόγιο. Εάν γράφεις με πεζά το αποτέλεσμα είναι αυτό που έχουμε τώρα στην ανάρτηση αυτή!

    Υπενθυμίζω πως κάθε ανάρτηση μπορεί να διορθωθεί από το EDIT που βλέπει ο συγγραφέας του κειμένου δεξιά επάνω και κάτω από τον τίτλο της ανάρτησης. Μετά πατάμε Update που είναι δεξιά.

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s